Beta update : Stiže nam novi Inferno!

Stigao nam je novi beta update za CS:GO, verzija 1.35.5.3rc, izbačen je sinoć i sadrži novu verziju mape Inferno, kao i veliki broj drugih izmena i ispravki za skoro prijavljene bagove.

Glavna promena u sinoć izbačenom update-u je izmenjeni Inferno, koji je već sada dobio pohvale na socijalnim medijama kao i u CS:GO zajednici, jer su primećene mnoge dobre izmene. Inferno je dobio “presvlaku” i sada ima novo “odelo”.

Mogu se primetiti mnoge izmene baš tamo gde su se ljudi žalili, tako da je Valve obratio pažnju i izmenio sve moguće stavke. Inferno više nije “mračna “mapa, na A bombsite-u više nije loša vidljivost, Banana više nije uska, nema više spamovanja tokom čučanja u vazduhu, zatim izbagovane bomb plant animacije tokom čučanja, molotov koji ne eksplodira itd… Valve je bio izuzetno aktivan i čini se da su obratili pažnju na sve moguće probleme koji su bile primećeni tokom novih update-ova (pa čak i na neke stare).

Korisnici operativnog sistema Windows 10, koji nisu baš  snalažljivi sa računarom mogu se obradovati novom in-game recommendation sistemu koji objašnjava kako da se isključi Xbox DVR efekat koji je limitirao frejmove, kao i probleme sa blurom.

Da bi ste sami testirali promene, morate otići u Steam library, zatim u CS:GO Properties, prebaciti na Beta tab i izabrati 1.35.5.3rc opciju. Ukoliko želite da učestvujete u otklananju grešaka (bagova) i pomognete Valve-u, postoji Beta depot bug megathread na CS:GO Reddit-u kome možete pristupiti ovde.

Kompletan spisak promene možete videti ovde.

Foto : YouTube printscreen

 

 

Komentari