Brazilac se rastao sa ekipom Misfits, pa pravac Kina! “peacemaker” novi trener TyLoo-a, ali neće ih voditi tokom kvalifikacija za Major

Luis “peacemaker” Tadeu, 29-godišnji trener iz Brazila, novi je trener ekipe TyLoo.

Sve bolja američka ekipa Misfits, koja se tokom prethodnih par meseci skoro pa neočekivano probila na najveću pozornicu, rastala se sa brazilskim trenerom. Tadeu je bio u kontaktu sa kineskim timom, a na kraju je i angažovan od strane TyLoo-a.

TyLoo će za dva dana započeti istorijsku borbu za plasman na PGL Major. Međutim, “peacemaker” neće moći da bude iza svog novog tima tokom kvalifikacija u Bukureštu jer je PGL rekao ne! Premijerni nastup kao novi trener TyLoo-a imaće na ESL One turniru u Kelnu početkom jula. ESL isprva nije dao Tadeuu da bude iza svog novog tima u Kelnu, ali pošto se sada i zvanično rastao sa američkim timom, ništa ga u tome ne sprečava.

Luis “peacemaker” Tadeu do sada je u karijeri vodio mnoge ekipe – započeo je svoju karijeru kao trener ekipe Games Academy, a kada ih je kupila organizacija Tempo Storm prešao je zajedno sa njima i vodio ih sa “klupe”. Zatim je prešao u Liquid sa kojim stigao čak i do finala ESL One Majora u Kelnu što je svakako njegov najveći uspeh u trenerskoj karijeri. Nakon toga sa manje uspeha vodio je NRG i Misfits.

Foto : hltv.org

 

Komentari