Budi human, budi gejmer! Organizuje se humanitarni gaming turnir – USF Gaming Fair! Pomozimo Ognjenu!

Budi human, budi gejmer! Od 24. do 26. marta Unija studenata FON-a organizuje prvi humanitarni gejming turnir pod nazivom USF Gaming Fair čiji će zadatak biti da se prikupe novčana sredstva za Ognjena Petrovića, studenta Visoke elektrotehničke škole koji boluje od Hočkinovog sindroma. Manifestacija će se održati u igraonici “Galaktika” u Delta City-u.

Ova manifestacija pre svega kao glavni cilj ima prikupljanje novčanih sredstava za studenta Visoke elektrotehničke škole, Ognjena Petrovića, koji boluje od tumora limfnih žlezda. Ognjenu su za lečenje Hočkinovog sindroma, koji mu je dijagnostikovan pre tri godine, potrebna novčana sredstva za transplataciju matičnih ćelija, a jedina opcija je lečenje u Nemačkoj.

Humanitarni turnir trajaće tri dana, a učesnici će imati priliku da se dobro zabave pošto nas očekuje pregršt takmičenja. Prvi dan takmičenja biće posvećen podsećanju na stara dobra vremena kada smo mogli da uživamo u  igrama Counter-Strike 1.6 i Dota 1. Drugi dan posvećen je aktuelnim igrama današnjice – Counter-Strike Global Offensive, League of Legends, Pro Evolution Soccer 2017. Trećeg dana učesnici će moći da se upoznaju sa domaćom gejming scenom, a predstaviće se i kompanije  koje se bave razvojem igara na ovim prostorima. Zainteresovani za rad u gejming industriji  takođe će moći će da predaju kompanijama svoj CV.

Ukoliko želite da se okušate u nekoj od igara i tako ujedno pomognete i Ognjenu, prijavu za turnir možete popuniti ovde,  i uplatom kotizacije na račun humanitarne fondacije “Budi human” za Ognjena Petrovića.

Izvor : b92.net

Komentari