BURAN pokazao zube, ali je CS-GO.rs trijumfalno započeo učešće u Ligi Srbije

Drugi deo prvog kola CS:GO Liga Srbije nastavlja se danas. Program drugog dana prvog kola otvorili su CS-GO.rs i BURAN, a CS-GO.rs stigao je do  pobede protiv BURAN-a koji se isprsio, ali je CS-GO.rs ipak stigao do pobede od 2:0 .

CS:GO Liga Srbije 1.kolo : 

CS-GO.rs – BURAN 2:0 

CS-GO.rs : nEMANHA 52, RANDJEEE 43, ICA 42, aVN 39, Ivchon1 32

BURAN : SLB 41, Kajsa 38, wester 35, locodaz 26, remaks 23

Prvi duel bio je meč između CS-GO.rs i BURAN-a. Nemanja „HogaR“ Sekulić danas nije bio u sastavu tima CS:GO.rs, pa ga je menjao “ICA”. Igrači BURAN-a prvi su pikovali mapu i izabrali train. Ispostaviće se kasnije da nisu odradili dobar skauting, jer ih je CS-GO.rs taktički “upropastio” na ovoj mapi.

Počelo je odlično za tim CS-GO.rs. Ivan „Ivchon1“ Vasić je sa quad kill-om u rundi pištolja doneo ekonomsku prednost u naredne dve runde za svoj tim, što su oni ikoristili. Imali su prednost u jednom momentu od 7:0. Prva runda za BURAN stigla je u 8-oj rundi kada je sa AWP-om “locodaz” uspeo da napravi 3 fraga. Taman kada su misli da mogu da se vrate, Nemanja „nEMANHA“ Đukić ugasio im je nade kada je rešio 1 na 3 situaciju. CS-GO.rs nastavio je sa dobrim igrama pa je do poluvremena bilo 13:2. Drugo poluvreme nije dugo potrajalo, ali Dino „kajsa“ Sijarić pri rezultatu 15:2 za CS-GO.rs produžio nadu BURAN-a na prvoj mapi. Uspeli su da vežu još dve, ali je raspoloženi “nEMANHA” priveo mapu kraju ( na prvoj mapi imao je 27 fragova i rejting 2.45).

Druga mapa bila je pick CS-GO.rs ekipe.  I počeli su kako dolikuje ekipi koja bira mapu. Poveli su 5:0,  uspostavili kontrolu mape  i poveli čak i sa 8:1. Međutim, BURAN je pokazao da nije sasvim slučajno među 12 veličanstvenih ekipa CS:GO Lige Srbije. Uspeli su da se vrate, pa su do poluvremena smanjili na 5:10. Bojan „wester“ Maksimović napravio je ace u rundi pištollja i igračima BURAN u glavu usadio misao “comeback is real”. Nošeni njegovim sjajnim potezom stigli su do preokreta i poveli 11:10.  CS-GO.rs imao je odgovor na sve to, pa je uspeo tek u 7-oj rundi drugog poluvremena da stigne do prve runde u drugom poluvremenu, a posle toga su vezali još dve i stigli do 14:11. Imao je CS-GO.rs i meč loptu na 15:13 ali je “Kajsa” dobio 1 na 1 i doveo CS-GO.rs u eco situaciju. Ipak CS-GO.rs se i iz toga izvukao, kada se “aVN” dočepao AWP-a i dobio 1 na 1 situaciji i doneo pobedu od 2:0.

Komentari