Counter-Strike orgazam u režiji EnVyUs-a! Od GODSENT-a ni dugmići nisu ostali, Francuzi blizu četvrtfinala

Povratak u prošlost – EnVyUs igra kao nekada! U meču sa pregršt Major šampiona (ukupno osam igrača sa Major titulama) EnVyUs je totalno demolirao švedski tim. Očekivao se dosta neizvesniji meč, ali igra francuskog tima podsetila je na stare dane – istovremeno dominatno i lepo, pravi Counter-Strike orgazam!

ELEAGUE Major Atlanta 2017 – 3.runda

GODSENT 3:16 EnVyUs

Mapa : de_cache

MVP meča : Keni “kennyS” Šrub 24 fraga, ADR 99.7, rejting 1.91

GODSENT 

Markus „pronax“ Volsten 10

Jesper „JW“ Veksel 7

Andreas „znajder“ Lindberg 7

Jonas „Lekr0″ Eriksen 11

Robin „flusha“ Ronkvist 15

EnVyUs 

Vinsen „Happy“ Servoni 18

Nejtan „NBK“ Šmit 18

Keni „kennyS“ Šrub 24

Dan „apEX“ Madeskler 17

Kristof „SIXER“ Ksia 10

Drugi meč dana u Atlanti ukrstio je nekadašnje Major šampione. Čak osmorica igrača imaju Major titule u ova dva tima. Francuzi su krenuli na CT strani cache-a i potpuno demolirali Šveđane koji su počeli veoma dobro turnir pobedom nad Astralisom, ali su sada vezali dva poraza i nalaze se oči u oči sa ambisom.

Posle retake-a na A sajtu, EnVyUs je dobio rundu pišolja, a zatim su Francuzi vezali i dve anti-eko runde, da bi GODSENT uzeo prvu full-buy rundu. Defanziva EnVyUs-a bila je neprobojna, Šveđani su mogli samo da se hvataju za glavu i gledaju kako im svaki napad biva ugušen. Defanzivna taktika Vinsena “Happy” Servoni Šopenahuera bila je na vrhunskom nivou, a egzektuor je bio Keni “kennyS” Šrub koji je meč završio sa 24 fraga.


GODSENT-u su do poluvremena prepustili samo tri runde, da bi u drugom poluvremenu uzeli rundu pištolja i totalno samleli švedski tim. EnVyUs podseća na stare dane, iako još to nije to, ali svakako posle silnih problema sa kojim su se suočili u 2016.godini, da bi plasman u čevrtfinale Majora bio ekstremno veliki rezultat. Od “Fox Theatre”-a ih deli samo jedna pobeda.

ELEAGUE Major Atlanta 2017 – 3.runda, rezultati : 

Fnatic 16:11 mousesports (dust2)

GODSENT 3:16 EnVyUs (cache)

Raspored mečeva : 

U toku : North – HellRaisers

19:45 Gambit – Virtus.pro

21:00 Astralis – G2

22:15 SK Gaming – Natus Vincere

23:30 Liquid – FaZe

00:45 FlipSid3 – OpTic Gaming

Fotohltv.org

Komentari