Dobro došli u ordinaciju doktora Isakovića! To se zove debi, to je pojačanje – “nexa” rasturio CLG, Renegadesi i CLG uzeli po mapu

Bravo majstore! Kakav početak inostrane karijere za mladog Nemanju “nexa” Isakovića, koji je sinoć debitovao za svoj novi tim u ESL Pro ligi! I potvrdio da Aleksandar “kassad” Trifunović nije pogrešio kada ga je doveo među “odmetnike”. 

Oprostite nam, ne treba se zaletati naravno, tek je momak iz Srbije odigrao svoje prve dve mape za novi tim. Ali ako bude nastavio sa ovakvim partijama, nebo je granica!

CLG je prvo slavio na mapi cobblestone, i to nakon produžetka – 22:18. To je bila prva mapa koju je “nexa” odigrao za “odmetnike” i bio je, naravno igrač sa najmanjim brojem fragova (16) i ostvario je rejting od 0.62, s obzirom da mu je to bila prva mapa u karijeri u novim bojama, ništa strašno. Ali onda je usledio train, gde je mladi Nemanja “nexa” Isaković otvorio doktorsku ordinaciju! 27 fragova, ADR 108,  rejting 2! Ekipa CLG nije znala šta ih je snašlo!

Biće

Ova pobeda sinoć bila je jako bitna  za tim iz Australije. Renegadesi i CLG praktično su odigrali nerešeno, ali ovaj rezultat više odgovara “odmetnicima”. Renegadesi imaju pobedu više od CLG-a, koji će im disati za vratom u borbi za plej-of. A ima da se odigra još tri meča do kraja, ukupno šest mapa. “Odmetnici” posle 20 odigranih mapa imaju skor od 12 pobeda i 8 poraza, dok CLG ima jednu pobedu manje. Najbliži pratioci Renegadesa koji se nalaze na 6.mestu ESL Pro lige jesu pored CLG-a, OpTic, Luminosity sa takođe po 11 pobeda, dok je tu i ekipa Misfits sa 10 pobeda. Biće ludo do kraja plej-ofa.

U klipovima koje smo vam izdvojili možete videti doktora Isakovića na delu. Bravo majstore, samo tako nastavi!

 

Komentari