Domaći vazduh prija Liquid-u : nitr0 i društvo “srušili” FaZe za prvo iznenađenje u Kolumbusu

U okršaju Liquid-a i FaZe klana pobedu je uzeo Liquid. MVP meča bio je “nitr0” , koji je pružio dobru igru i u ključnim momentima spasao svoj tim.

MLG Columbus 2016 Grupa B, 1. meč:

FaZe Clan – Team Liquid 11:16 (de_cache)

Liquid je imao inicijativu tokom prve polovine meča, na T strani. Uzeo je prvih 5 rundi odličnim timskim radom. ”nitr0” je obezbedio svom timu veliku svotu novca svojom akcijom, i tako ih spasao. Zatim je, naizgled, FaZe počeo da se vraća u igru uzevši 2 runde i tako napravio rezultat 5:2. Uzeo je još jednu rundu, međutim Liquid to nije oprostio. Do kraja halfa je držao snažan tempo igre i završio isti rezultatom 12:3.

prIFjzM

FaZe se urazumio u drugom poluvremenu, i okrenuo rezultat na 12:10. Sreća se naizgled sasvim okrenula, s obzirom da Liquid nije mogao da se pomeri od rezultata sa kraja poluvremena. Liquid je izgubio mnogo clutch situacija, a ”s1mple” je pokazao stvarno slabu igru. Liquid je uspeo da zgrabi jednu rundu, u kojoj su svi preživeli, što je bilo dobro za ekonomiju tima.

Liquid se moralno podigao iz mrtvih, vrativši se u meč rezultatom 14:10. Liquidu bi tada došao tajmaut, međutim već je iskorišćen u prvom poluvremenu. adreN je zamalo doveo svoj tim do 15. runde, međutim bomba je eksplodirala u zadnjoj sekundi. Liquid ide do 16:11, uzevši 2v3 clutch situaciju.

Sledeći timovi koji nastupaju u MLG Areni su fnatic i Splyce.

(Foto: hltv.org)

Komentari