ELEAGUE Major : NiKo i drugovi se razljutili i rasturili HellRaiserse! Prva pobeda mousesportsa u Atlanti

“NiKo” i drugovi nisu za bacanje! Ekipa mousesportsa se razljutila posle katastrofanlnog poraza od ekipe Natus Vincere u prvoj rundi, pa je danas očitala bukvicu ekipi HellRaisers i tako im se osvetila za poraz u kvalifikacijama upravo za ELEAGUE Major. Mousesports sada ima skor 1-1, dok HellRaisersi imaju 0-2.

ELEAGUE Major Atlanta 2017 – 2.runda

mousesports 16:7 HellRaisers

Mapa : de_cache

MVP meča : Nikola “NiKo” Kovač 21 frag, ADR 100.7, rejting 1.53

mousesports

Nikola „NiKo“ Kovač    21

Kris „chrisJ“ De Jong 18

Kristijan „loWel“ Garsija Antoran 21

Timo „Spiidi“ Rihter 13

Denis „denis“ Hauel 20

HellRaisers

Kiril „ANGE1″ Karasiov 17

Vladislav „bondik“ Nečiporčuk 14

Martin „STYKO“ Stik 17

Patrik „Zero“ Žudel  9

Bence „DeadFox“ Burec 9

Premijerni meč drugog dana u Atlanti ukrstio je dva kvalifikanta koji su inače i u kvalifikacijama ukrstili koplja. Oba tima juče su poražena u svojim mečevima i to prilično ubedljivo. Mousesports izgubio je od Natus Vincerea, dok su HellRaisersi poraženi od vladajućeg šampiona, SK Gaminga.

Duel dve internacionalne ekipe odigrao se na cache, koju inače “miševi” obožavaju da igraju, što se videlo i po performansu ekipe. Svi osim “Spiidi”-a imali su preko 15 fragova i timskom igrom su rasturili HellRaiserse. Počeli su meč na CT strani i na startu je najbolji bio Holanđanin Kris “chrisJ” De Jong koji je najzaslužniji bio za početnu prednost mouza  (4:1).


HellRaisersi nisu imali rešenja za CT stranu mousesportsa, a u 12.rundi totalnu dominaciju demonstrirao je “NiKo” kada je napravio strašan potez i imao četiri fraga. Do poluvremena mouz je imao veliku prednost – 12:3. Uspeli su HellRaisersi da se malo pokrenu, smanjili rezultat na 7:14, ali meč se prelomio kada su ispustili 2na2 situaciju kada su dva igrača mouza imali po 8 HP-a. Tu je bio kraj HellRaisersima, a mousesports je stigao do prve pobede u Atlanti.

U toku je meč između ekipa Natus Vincere i EnVyUs.

Tabela ELEAGUE Major / Foto : wikiteamliquid.net

Foto: hltv.org

Komentari