ELEAGUE se vraća na velika vrata! Okršaj za opasnu lovu – Astralis protiv Virtus.pro u reprizi Major finala, pobedniku 250,000$!

Organizacija ELEAGUE na neko vreme se povukla iz Counter-Strike-a, a sada se vraća na velika vrata. Naime, ova organizacija organizovaće takozvani “Clash for Cash : The Rematch”, što će biti svojevrsna repriza ELEAGUE Major finala, u kojem je Astralis posle velikog preokreta savladao Virtus.pro.

Meč će se odigrati 16.juna, a u njemu će se sastati finalisti prošlog Majora. Da podsetimo, Astralis je napravio istorijski rezultat u Atlanti i postao prvi tim sa teritorije Danske koji je osvojio Major trofej. Slavili su u finalu sa 2:1, a tokom poslednje dve mape uspeli su pošteno da se “iščupaju” i tako na spektakularan način dođu do najvažnijeg trofeja u njihovoj kratkoj, ali vrlo uspešnoj istoriji. Pobednik meča odneće kuži 250,000$.

Finale ELEAGUE Majora takođe je oborilo mnoge rekorde, između ostalog finale na Twitchu u jednom momentu pratilo je preko milion ljudi. Finale će direktno prenositi uživo američki TBS, a meč možete pratiti standardno putem Twitch-a, YouTube-a ili ELEAGUE Live Game Command platforme.

Foto : CS:GO News

Komentari