“emi” : Ne plašimo se nikog, atmosfera je odlična!

Evropske kvalifikacije počele su uspešno za našu reprezentaciju koja je u prvoj kvalifikacionoj rundi pobedila reprezentaciju Malte sa 2:0 (cache 16:4, train 16:4). Portal cs-go.rs kontaktirao je reprezentativca Srbije i kapitena “orlova”, Luku “emi” Vukovića koji je rado odgovorio na naša pitanja. “emi” je imao 30 fragova u pobedi  naše reprezentacije nad Maltežanima, kao i rejting 1.20.

Kakva su tvoja očekivanja od kvalifikacija?

Pa bilo bi nezahvalno prognozirati bilo šta, ali ceo tim se nada da uz malo sreće možemo da doguramo do grupa , a odatle je sve moguće.

Šta misliš o saigračima, kakva je atmosfera u timu?

Saigraći ne mogu biti bolji na ovim prostorima,veoma sam zadovoljan , atmosfera je odlična s obzirom da smo svi nekada,iako ne u isto vreme,igrali za istu ekipu,poznajemo se jako dobro i to je ogroman plus za ovakav vid takmicenja.

Ko je po tebi favorit, tačnije za koja 3 tima smatraš da mogu da se nadju na svetskom prvenstvu?

Po meni,u zavisnosti od toga koliko će najbolje reprezentacije ozbiljno shvatiti ovo takmičenje zbog zgusnutog rasporeda,favoriti su Francuska,Švedska i mislim da bi
reprezentacija Rusije mogla daleko da dogura.

Šta misliš o narednom protivniku, reprezentacije Bugarske?

Bugarska ima vrlo kvalitetne igrače koji imaju dosta internacionalnog iskustva i to bi mogao da bude vrlo težak mec, ali ne plašimo se nikog i daćemo sve od sebe da predstavimo Srbiju u najboljem svetlu.

Meč sa Bugarskom Srbija igra 18. avgusta sa početkom u 16h.

Komentari