EnVyUs osetio udarac strašnog NaVi-a na cobblestone-u! Natus Vincere ima ozbiljne namere u Atlanti i na korak je od četvrtfinala

Gazda cobblestone-a je Natus Vincere! Tim sa istoka Evrope ima ozbiljne namere u Atlanti pošto su danas došli nadomak četvrtfinala, nakon što su savladali nekadašnjeg Major šampiona EnVyUs. Natus Vincere je do druge pobede na ELEAGUE Major stigao na mapi cobblestone, kao i juče kada su pobedili mousesports na istoj mapi.

ELEAGUE Major Atlanta 2017 – 2.runda

Natus Vincere 16:6 EnVyUs

Mapa : de_cobblestone

MVP meča : Egor „flamie“ Vasiljev 25, ADR , rejting 1.67

NaVi 

Denis „seized“ Kostin 18

Egor „flamie“ Vasiljev 25

Ladislav „GuardiaN“ Kovač 13

Ioan „Edward“ Sukhariev 18

Aleksandr „s1mple“ Kostiljev 18

EnVyUs

Vinsen „Happy“ Servoni 17

Nejtan „NBK“ Šmit  9

Keni „kennyS“ Šrub 11

Dan „apEX“ Madeskler 14

Kristof „SIXER“ Ksia 10

Natus Vincere nastavlja da melje, bar kada je u pitanju grupna faza Majora, pošto uglavnom u toj fazi izgledaju nezaustaviljivo. Međutim sa “s1mple”-om u sastavu ovaj tim bi mogao da samog kraja. EnVyUs bio je lak zalogaj za kaznenu ekspediciju u žuto-crnom.

Bolji početak imali su “momci u plavom” pošto su slavili u rundi pištolja, ali to nije mnogo poremetilo NaVi. Šta više kao da im je dalo podstrek da igraju još bolje na CT strani. I razbili su EnVyUs i njihovu ekonomiju u delove – 12:3  na kraju prvog dela igre za NaVi.

Dan “apEX” Madeskler prišao je sa leđa dvojci igrača NaVi-a u rundi pištolja i tako značajno promenio tok runde koju su na kraju “momci u plavom” osvojili. Ali Natus Vincere je uzvratio udarac sa force-buy-om, a zvezda runde bio je Egor “flamie” Vasiljev koji je napravio četiri fraga u toj rundi sa 4HP. Na kraju je su “s1mple” i Edward Bezbradi dodali gas, pa je Natus Vincere stigao do druge pobede u Atlanti. EnVyUs ima skor 1-1.

Na redu je jedan od najinteresantnijih duel dana – FaZe vs SK Gaming.

Foto: hltv.org

Komentari