GeForce Kup pripao Space Soldiersima, XANTARES zgazio Maikelelea i ekipu

Turska ekipa Space Soldiers došla je do svog trećeg trofeja u 2017. godini pobedom u finalu GeForce kupa nad švedskim sastavom Red Reserve, a Ismaildžan “XANTARES” Dortkardeš potvrdio je kakav je ubojit igrač. 

“XANTARES” i drugovi prosto su zgazili ekipu za koju je kao rezerva ovog vikenda igrao iskusni Mikail “Maikelele” Bil. Šveđani su bili bez šanse u finalu.  Gledali smo malo uzbudljiviju borbu na prvoj mapi, cbble-u, pošto je bilo 16:8 za Turke. Na drugoj mapi, mapi mirage – nije bilo nikakve dileme. Turci su zgromili protivnike iz Švedske i slavili sa nestvarnih 16:1.  Kao i obično, udarna haubica “svemirskih vojnika” bio je “XANTARES“. On je u finalu ostvario učinak od 47 fragova i zabeležio rejting 1.73.

Space Soldiersi su tako došli do trećeg trofeja u 2017. godini, nakon prethodno ostvarenih trijumfa na Binary Dragons csgopolygon turniru, kao i na 4Gamers OMEN CS:GO Mastersu. Ovaj trofej došao je kao pravi šlag na tortu, s obzirom da su pre samo nedelju dana Space Soldiersi uspeli da postanu prvi turski tim koji je obezbedio učešće na nekom od vanserijskih CS:GO turnira – ESL One u Kelnu.

Foto : Space Soldiers Twitter

Komentari