Holanđanin chrisJ se vraća u mousesports, jkaem igra za FaZe na turniru DH Las Vegas

Nikola “NiKo” Kovač napustio je mousesports i prešao u FaZe pa je tako nemački tim morao da se odluči za već poznatu opciju i vrati holandskog igrača Krisa “chrisJ” De Jonga. 

Holandski veteran je krajem januara poslat na “klupu” kako bi se otvorilo mesto za Tomaša “oskar” Štastnog. Taj potez urađen je u cilju poboljšanja ekipe nakon lošeg rezultata na ELEAGUE Majoru, ali sve se drastično promenilo za nemačku organizaciju kada je FaZe kupio Nikolu Kovača.

Kovač će odigrati još jedan turnir u dresu mousesportsa, DreamHack Las Vegas, a nakon toga će se u tim vratizi Kris “chrisJ” De Jong i tako će biti kompletiran sastav mousesportsa.

S druge strane rezervni igrač ekipe FaZe tokom turnira u Las Vegasu biće Norvežanin Jokaim “jkaem” Mirbostad. On je još od novembra rezervni igrač tog tima kada ga je zamenio Francuz Fabien “kioShiMa” Fie. “jkaem” je tokom prethodnog vikenda igrao za FaZe u okviru prve nedelje ESL Pro Lige. Norveški igrač će odigrati još jedan turnir za FaZe, a nakon toga očekuje se debitantski nastup “NiKo”-a.

Foto : hltv.org

Komentari