Hrabri Guerilla Method skupo prodao kožu Poljacima! Bravo momci, malo je falilo! Virtus.pro preživeo napad srpskih gerilaca

Juče nisu mogli ništa protiv svojih protivnika, možda je trema uradila svoje i možda se ruka skratila, ali danas je tim Guerilla Method pokazao svoje pravo lice! Srpski “gerilci” umalo da ukrote poljsku zver! Hrabar je GM i valijantan tim koji je skupo prodao kožu nekadašnjem Major šampionu na mirage-u! Koliko često možemo to da vidimo od naših ekipa? Svi  smo bili na ivici svojih sedišta i navijali za vas, a ono što je najbitnije za četu Nemanje “k1ngor” Boškovića je to da su pokazali da imaju talenat i da mogu da se nose i sa “zverima”svetskog kantera. Posle velike borbe Guerilla Method eliminisan je sa turnira. Treba pohvaliti srpskog vunderkida, 19-godišnjeg Nemanju “nexa” Isakovića koji je protiv “poljskih medveda” imao 33 fraga i rejting od 1.67

WESG Europe and CIS Regional Finals 

Grupa C 3.kolo 

Guerilla Method 13:16 Virtus.pro

Mapa : mirage

GM : nexa 33, HOLMES 16, k1ngor 16, k0ja 12, NK 9

VP : TaZ 26, Snax 23, pashaBiceps 24, byali 21, NEO 17

Fantastičan meč u Kijevu videli smo večeras. I kako je tek božanski krenulo za Guerilla Method, nakon što je danas super-fantastični “nexa” napravio četiri fraga već u rundi pištolja. S obzirom da su u šoku ostali Poljaci, srpski tim krenuo je u atak koji je ubrzo pretvoren u odličnih 5:0. Ali ono što je danas spasilo Poljake od naleta GM-a je – iskustvo, što će srpski tim sigurno steći posle današnjeg poraza. Virtus.pro brzo se stabilizovao, a kada je “byali” dobio “HOLMES”-a 1na1, VP je krenuo u seriju i ubrzo je bilo 5:5. Napad Virtus.pro zaustavljen je u 11.rundi pa je Guerilla Method ponovo prešao u vođstvo. Ali nakon izjednačenja VP na 6:6, srpski tim je morao da ide eko, pa je do poluvremena silina poljskih napada bila nezadrživa – na semaforu u Kijevu pisalo je 9:6 za Virtus.pro.

Zatim je krenula veoma bitna “pištoljka”. Ali Virtus.pro je dobija i prelazi u vođstvo od 10:6. I kada su svi mislili da je tu kraj srpskoj ekipi, GM se hladne glave vratio u meč kao da im je ovo 100-ti po redu na LAN završnicama. Vođeni 19-godišnjim “nexa”-om, koji je dušu vadio Poljacima, posle defuse-a srpski tim stiže do izjednačenja – 10:10. Nakon što je ponovo u centru pažnje sa 3 fraga bio “nexa”, Guerilla Method prelazi u vođstvo. Od tada, svaka runda je bila napeta i kao prava klackalica. Opet je taj majstor, “nexa” sa 3 fraga i sa samo 10HP doveo Guerilla Method u vođstvo. Ipak, kao što smo rekli iskustvo je prevagnulo u ovom meču, pa je poljski tim uspeo da se vrati posle “iglenih” rundi u meč pa su ponovo preuzeli vođstvo i poveli sa 14:12. Guerilla Method uzeo je narednu rundu i smanjio rezultat na 13:14, a da je “nexa” dobio duel sa “byali”-em, tu bi bio kraj “medvedima”. Ali “byali” je bio bolji, srpski tim više nije imao dovoljno dobru ekonomsku situaciju, pa je Virtus.pro priveo meč kraju za pobedu i ostanak na turniru.

Još jednom bravo za momke koji su odigrali jednu vrlo hrabru  partiju, a malo sreće je nedostajalo da se sruši nekadašnji Major šampion.

screenshot_6

Tim Guerilla Method odigraće još jedan meč, sa timom .Russia, večeras.

Foto: hltv.org

Komentari