IEM Katovice (2.dan, raspored) : Natus Vincere čeka pakao na startu turnira – prvo Virtus.pro pa SK! Četiri tima u borbi za tri mesta, dva se nadaju čudu

Završen je prvi dan takmičenja na turniru u Katovicama, a ekipa FaZe koju je skoro pojačao Nikola “NiKo” Kovač došla je do prvog mesta u grupi A i plasirala se direktno u polufinale, i to ispred Major šampiona Astralisa, dok su brazilski Immortalsi sve iznenadili i došli do trećeg mesta i plasmana u četvrtfinale. Drugog dana takmičenja u Poljskoj očekuje nas još zanimljivija grupa B, u kojoj se nalaze četiri vrhunska tima. 

Ludilo u grupi A – tie-break mečevi odlučivali polufinalistu! FaZe i NiKo u polufinalu, Astralis drugi, čudesni Immortalsi na trećem mestu!

SK, NaVi, North i Virtus.pro boriće se za neko od tri mesta koje vodi u narednu fazu takmičenja, dok se čudu nadaju igrači Cloud9-a i Heroica. Verovatno najteži raspored ima ekipa sa istoka Evrope, Natus Vincere, koja u 11h igra protiv domaćina, ekipe Virtus.pro, a nakon toga ide na megdan dvostrukom Major šampionu – SK Gamingu. Već u trećem meču čeka ih okršaj sa danskim timom North. Ako to prežive “rođeni pobednici”, onda bi plasman u narednu fazu trebali da overavaju u mečevima sa autsajderima, ali danas su Immortalsi pokazali da ništa nije nemoguće.

Virtus.pro i SK su najveći favoriti za prvo mesto grupe B, a njihov okršaj zakazan je za 16h.

Raspored mečeva drugog dana takmičenja na IEM Katovice :

11:00 NaVi – Virtus.pro / Cloud9 – SK Gaming

12:15 NaVi – SK Gaming / North – Heroic

13:30 Cloud9 – Heroic / North – Virtus.pro

14:45 SK Gaming -Heroic / Cloud9 – Virtus.pro

16:00 NaVi – North / SK Gaming – Virtus.pro

17:15 NaVi – Heroic / Cloud9 – North

18:30 Heroic – Virtus.pro / North – SK Gaming  / Cloud9 – NaVi

(Foto : ESL)

Komentari