Lak posao za fnatic : Savladan Splyce, u borbi za četvrtfinale protiv Liquid-a

Švedski ”ludaci” već duže vreme ređaju uspehe na CS:GO turnirima. Njihov prvi meč na majoru završio se u njihovu korist, protiv neiskusnog SPLYCE-a. “olofmeister” je bio najefikasniji u timu švedskog giganta, koji je lako pobedio Splyce i zakazao duel sa Liquid-om u meču pobednika. Splyce će igrati protiv FaZe-a za opstanak na turniru.

MLG Columbus 2016 Grupa B, 2. meč

Splyce – Fnatic 5:16 (de_train)

Screenshot_1

Fnatic kao po običaju meč započinje agresivno, ne dozvoljavajući ni najmanju prednost protivniku. Započinje meč sa 3:0, međutim ”DAVEY” se sjajno pokazao pod pritiskom, rešio situaciju i uzeo prvu rundu za svoj tim. ”Olofmeister” se pokazao u punom svetlu, i svojim ace-om obezbedio rezultat 5:1. Nakon njegovog linča, Splyce je primoran na eko-rundu, koju gubi. Nakon rezultata 8:1 usledio je prvi tajmaut. Splyce uzima i svoju drugu rundu, nakon jako dobre, ali neuspešne ”JW”-ove akcije. U 14. rundi Splyce je imao neverovatnu šansu za preokret, 5v3 situaciju, međutim ”krimz” i ”olofmeister” su ipak i tu rundu osvojili i rezultat sveli na 12:2. Half se završio 13:2 za fnatic.

Splyce prelazi na TT stranu, i uzima prvu rundu drugog halfa. Uzima i sledeću, i čini se da kreće da igra malo organizovanije. Rezultat je 13:4, a ”DEVEY” je napravio dupli frag, ubivši ”fnatike” sa leđa. Fnatic se približava kraju meča, rezultatom 15:5. ”DAVEY” je dao nadu svom timu u poslednjoj rundi, ali meč se završava u korist Šveđana.

Sledeći meč u MLG Areni je meč između EnVyUs i CLG.

Foto: hltv.org

Komentari