LAN u Novoj Pazovi – dolaze Brewtopia i CS-GO.rs

LAN turnir u Internet & Gaming Cafeu ”NooB” u Novoj Pazovi je iza ćoška a organizatori su objavili imena dve pozvane ekipe – Brewtopia Esports i CS-GO.rs.

Kao što je ranije najavljeno za preostala dva slota na turniru mogu da se bore svi kroz Online Kvalifikacije koje će se održati 11. februara (Prvi Quali) i 12. februara (Drugi Quali). Učešće iznosi 2.500 po ekipi čime ekipa stiče pravo igranja na OBA kvalifikaciona turnira.

Kvalifikacije će se igrati na FACEIT.com platformi sistemom Best-of-1 single-elimination a pobednici oba Qualifiera će se pridružiti ekipama Brewtopia Esports i CS-GO.rs na LAN turniru koji je zakazan za subotu, 18. februar sa početkom od 11 časova.

”NooB Gaming Arena” će se igrati double-elimination formatom gde će Upper bracket biti odigran BO3 dok će se Lower bracket igrati BO1, o čemu smo već pisali ranije OVDE.

Šta čekate? Požurite i uplatite učešće na kvalifikacionim turnirima, za 2.500 dinara za ekipe iz Srbije, odnosno 20 EUR za ekipe van Srbije osiguravate učešće na oba kvalifikaciona turnira. Ako Vašu ekipu zadesi lošiji žreb ili loš dan, sutradan možete pokušati još jednom – bez nove uplate. Sve što treba da uradite je da popunite uplatnicu OVAKO ili ako ste van Srbije uplatom na devizni račun OVAKO.

Timovi koji učestvuju na Noob Gaming Areni:

nullBrewtopia Esports
null CS-GO.rs
null Pobednik Qualija #1
nullPobednik Qualija #2

Sve ostale informacije, uključujući pravila, način korišćenja FACEIT.com platforme, map poola, nagradnog fonda, konfiguracija računara i ostalog su dostupne OVDE.

Internet Cafe Noob je sa današnjim danom i zvanično počeo sa radom i ”NooB Gaming Arena” će biti prvi turnir, od nadamo se mnogo, u našim prostorijama. Ispod možete pronaći i fotografije sa svečanog otvaranja Internet Cafea.

Kamere portala CS-GO.rs će biti prisutne 18. februara u Novoj Pazovi kao zvaničnog medijskog partnera turnira gde ćemo za Vas zabeležiti intervjue, vesti, rezultate i mnogo zanimljivosti sa NooB Gaming Arene.

Ispod možete pronaći još par fotografija Internet & Gaming Cafea Noob.

Komentari