Liga Srbije (najava kola) : Prava poslastica otvara kolo – iNation protiv faithIN-a ; debituju HEJT i Go2Kitchen

Ovog vikenda nastavlja se borba za srpski CS:GO tron u Ligi Srbije. Očekuju nas vrlo interesantni mečevi u drugom kolu CS:GO Lige Srbije. Najinteresantniji meč svakako će biti duel iNation-a i faithIN-a (ranije poznati kao MyRevenge).
CS-GO.RS u nedelju će igrati protiv RIZE Gaming-a. U ovom kolu debituju timovi HEJT i ženski tim Go2Kitchen.

Od 13h sastaju se iNation i faithIN. iNation je u prvom kolu podelio bodove sa ekipom TEAM 1231. Na mapi dust2 igrači iNation-a slavili su posle velike borbe nakon produžetaka sa 22:19, dok je nerešen rezultat ekipa TEAM 1231 izborila posle mape nuke, na kojoj su pobedili 16:5. Ekipa faithIN pobedila je RIZE Gaming sa 2:0 (16:7 cache, 16:11 cbble), a blistao je Aleksandar „NEAr“ Pavasović sa 55 fraga i rejtingom od 2.15. On je po izboru portala cs-go.rs, proglašen za MVP-a 1. kola Lige Srbije. Što se tiče samog meča, očekuje nas jako interesantan “kanter”.  iNation je verovatno najveći favorit za osvajanje Lige Srbije, ali je faithIN  pokazao da im je mesto među najbolja 4 srpska tima i svakako će želeti da pomrse račune iNation-u.

Interesantno je da će ova dva tima sutra odraditi “dve smene” jer će igrati dva meča. iNation će u 15h igrati protiv ekipe Executors, koja je u prvom kolu odigrala nerešeno sa ekipom Quest Gaming Cafe ; Executors-i su izgubili na prvoj mapi, overpass-u 12:16, ali su pobedili na mirage-u 16:9. faithIN će imati vreme za odmor posle meča sa iNation-om pošto će tek u 19h igrati protiv tima BURAN. BURAN je u prvom kolu “pokazao zube” protiv ekipe CS-GO.RS, ali je ipak izgubio sa 2:0. Videćemo kako će igrati protiv faithIN-a.

U nedelju će program otvoriti duel ekipa TEAM 1231 i Quest Gaming Cafe. Već smo napomenuli da su ove dve ekipe u svojim mečevima podelile bodove sa protivnicima. Oni će se sastati u 17h, a nakon njih u 19 sati na megdan ekipi HEJT izaći će tim Go2Kitchen. Ovo će biti zaostali meč prvog kola, jer ekipa HEJT nije igrala sa timom EI4, koja je u međuvremenu diskvalifkovana pa ih menja ženski tim Go2Kitchen. Biće posebno interesantno videti kako će ove dve ekipe debitovati u Ligi Srbije. Program ovog vikenda zatvaraju timovi CS-GO.RS i RIZE Gaming u 21h. CS-GO.RS pobedio je u prvom kolu BURAN sa 2:0, dok je tim RIZE Gaming izgubio istim rezultatom od faithIN-a.

Komentari