Magični dečko danskog kantera spasio North! Danci sprečili tragediju, HellRaisersi idu kući

Drama u Atlanti u prvom meču koji je odlučivao o sudbini timova!  Tim North sprečio je dansku tragediju u SAD-u, pošto su  tek nakon produžetka stigli do pobede nad HellRaisersima. HellRaisersi su odigrali odličan meč, ali su izgleda kasno upalili motore.  Magični dečko danskog kantera, Emil “Magisb0Y” Reif još jednom je pokazao svoj raskošni talenat i spasio tim iz Danske.  North diše, North živi!

ELEAGUE Major Atlanta 2017 – 3.runda

North  19:15 HellRaisers

Mapa : de_mirage

MVP meča : Emil “Magisb0Y” Reif  35 fragova, ADR 108.3, rejting 1.44

North

Matijas „MSL“ Lauridsen 17

Kristijan „k0nfig“ Vajneke  19

Rene „cajunb“ Borg 23

Emil „Magiskb0Y“ Reif 35

Ruben „RUBINO“ Viljaroel  24

HellRaisers

Kiril „ANGE1″ Karasiov 31

Vladislav „bondik“ Nečiporčuk 21

Martin „STYKO“ Stik 26

Patrik „Zero“ Žudel 25

Bence „DeadFox“ Burec 14

U saveznoj državi Džordžji postaje sve vrelije! HellRaisersi su stavili na muku North, podigli temperaturu i nivo igre, ali su Danci pokazali zašto se visoko kotiraju na CS:GO sceni, uprkos dva poraza koja su doživeli u prva dva meča.

Ovo je inače bio prvi eliminacijski meč na ovom Majoru. North je na T strani uzeo rundu pištolja i dve anti-eko runde i poveo sa 3:0, ali čim se krenulo sa kupovinom oružja HellRaisersi su se vratili u meč, pa smo na startu videli pravu, mušku borbu – 5:5.

Istočnoevropski tim stigao je čak i do vođstva, ali su Danci okrenuli meč do poluvremena u svoju korist i sa minimalnom prednošću otišli na mini-pauzu. HellRaisersi su ovoga puta dobili “pištoljku”, a anti-eko rundu su pobedili uprkos tome što su ostali bez četiri igrača. HellRaisersi su stigli do 11:8, ali su Rene “cajunb” Borg i Matijas “MSL” Lauridsen okrenuli 4na2 situaciju u dobijenu rundu,  a u narednoj ih je ispratio “Magiskb0Y” kada je dobio situaciju 1na1.” Severnjaci” su ovaj momenat iskoristili i poveli sa 13:11.

A onda je krenula drama. Svaka runda imala je clutch momenat, a HellRaisersi su uzvratili udarac i stigli do meč lopte na 15:14. Jedini stranac u North-u, Norvežanin Ruben “RUBINO” Viljaroel je u ključnoj rundi imao četiri fraga i spasio North poraza. U produžecima HellRaisersi nisu mogli ništa. North je ostao na CT strani i dobio četiri runde zaredom, i tako ostao živ u Atlanti. HellRaisersi idu kući bez pobede i sa tri poraza. North je preskočio prvu prepreku, ali mora još dve.

MVP meča svakako je heroj North-a, Emil “Magiskb0Y” Reif koji je imao čak 35 fragova i zabeležio ADR od 108.3.

ELEAGUE Major Atlanta 2017 – 3.runda, rezultati : 

Fnatic 16:11 mousesports (dust2)

GODSENT 3:16 EnVyUs (cache)

North 19:15 HellRaisers (mirage)

Raspored mečeva : 

U toku : Gambit – Virtus.pro

21:00 Astralis – G2

22:15 SK Gaming – Natus Vincere

23:30 Liquid – FaZe

00:45 FlipSid3 – OpTic Gaming

Foto: ELEAGUE Twitter stream printscreen

Komentari