“Mirotvorac” pronašao svoj put – “peacemaker” novi trener ekipe Misfits

Brazilski “mirotvorac” pronašao je svoj put – Luis “peacemaker” Tadeu zvanično je postavljen za trenera Misfits CS:GO tima.

Brazilski trener dobio je posao za stalno, s obzirom da je prethodnih par meseci bio na probi, a tim je u međuvremenu uspeo da se kvalifikuje za turnir DreamHack Tur. Pritom, američki tim jako dobro stoji u severnoameričkoj diviziji ESL Pro lige, gde posle 18 odigranih mapa imaju skor 9-9 i nalaze se na 9.mestu, sa realnom šansom da se nađu na završnom turniru u Dalasu.

Tadeu je prošao kroz sve verzije Counter-Strikea, ali se u GO-u odlučio za trenerski posao. U trenerske vode upustio se trenrirajući Games Academy, kasnije poznat kao Tempo Storm, da bi prešao u Liquid, sa kojima je uspeo da dođe čak i do Major finala tokom ESL One Keln turnira gde su izgubili od SK Gaminga. Međutim, proveo je samo šest meseci u Liquidu pa je prešao u NRG, ali tamo se zadržao veoma kratko. Posle toga otišao je u OpTic Gaming, ali samo se utopio u sivilo ekipe koja tone sve dublje.

Luis Tadeu pridružiće se timu u njihovoj gejming kući, gde će krenuti sa pripremama za turnir u Turu koji se igra od 6.do 8.maja.

Foto : ESL

Komentari