Najavljen “Beograd Open #2” turnir u GamePub-u!

U igranoci GamePub koja se nalazi u tržnom centru “Stadion” na Voždovcu, odigraće se CS:GO turnir 14. i 15. aprila. Broj ekipa je ograničen na 32, ekipe će biti raspoređene u 8 grupa po 4 ekipe, gde će se prve dve ekipe plasirati u dalji tok tačmičenja.

U subotu 14.04. će se igrati grupna faza, dok je nedelja 15.05. rezervisana za nokaut fazu. Turnir je ovorenog tipa ali se učešće naplaćuje 50e (6000 RSD).
Svoju ekipu za turnir možete prijaviti OVDE.

Nagradni fond turnira će zavisiti od broja prijavljenih ekipa, za sada je poznato da će biti novčane i robne nagrade koje su obezbedili sponzori.

Konfiguracije računara na kojima će se igrati turnir su: Intel Core i5 procesori, Nvidia GTX 1060 grafičke kartice, 8GB RAM-a i monitori od 144 Hz-a.

U okviru turnira i festivala koji se u tom trenutku održava u tržnom centru “Stadion”, odžaće se gaming tribina na kojoj će svi posetioci moći da postavljaju pitanaj gostima. Za sada su svoje učešće na tribini potvrdili Nikola “NiKo” Kovač, Janko “YNk” Paunović, Petar “Pecagg” Marković, Gordan “g0g1” Prošić i još popularnih ljudi sa naše e-sports scene, čija će se  imena saznati kroz par dana.

Komentari