Najbolji i na Jadranu – ekipa Binary Dragons osvojila Adria Masters, treći trofej za samo dva meseca

Jednostavno su najbolji u ovom delu Evrope i apsolutno dominiraju! Ekipa Binary Dragons nastavila je sa fantastičnim rezultatima i posle Srbije pokorila je i Jadran.

Adria Masters sezona 1 

Finale 

Binary Dragons 2:0 Forcebuy 
Mape : 16:4 train, 16:11 cobblestone

Binary Dragons  : huNter 43, LETN1 39, NENO 38, DJOXiC 27, emi 26
Forcebuy : larsen 41, KS 33, netrick 24, tabac0 23, Jialocin 25

Otkako su dres iNationa zamenili dresom sa “zmajem” na grudima, ovaj tim beleži maestralne rezultate. Posle odbrane trofeja u Prvoj Srpskoj ligi i osvajanja European Master Series-a, ekipa Binary Dragons potvrdila je dominaciju i na Adria Mastersu. Izuzetno kvalitetan turnir ugostio je 16 ekipa uglavnom sa Balkana, ali smo i pored balkanskih igrača gledali  igrače i timove iz Brazila, Švedske, Češke, Rusije…

“Zmajevi” su igrali u grupi C,  a u meču sa ruskom ekipom impossible doživeli su poraz na startu turnira sa 2:1, ali su se Luka “emi” Vuković i drugovi oporavili pobedom nad Mađarima iz ekipe Sensei. U odlučujućem meču grupe C vratili su milo za drago ekipi ruskoj ekipi, savladavši ih prilično ubedljivo sa 2:0 (16:3 mirage, 16:6 nuke). U plej-ofu za plasman na LAN završnicu pobedili su bivši sastav Manatee-a sa 2:1, a pobeda koja ih je odvela na LAN finale bila je pobeda nad ekipom eXtatus.

Pored Binary Dragons-a, plasman na LAN finale koje se igralo na Beogradskom Sajmu obezbedili su timovi Nexus i Forcebuy, dok je ekipa Squared došla kao lokalni predstavnik, nakon što su to mesto zaslužili kroz Wild-card kvalifikacije. Nažalost, ekipa Nexus nije bila u mogućnosti da učestvuje na turniru, pa ih je zamenio srpski tim Fireplay, koji je bio drugi u Wild-card kvalifikacijama.

Binary Dragonsi u polufinalu lako su savladali Fireplay sa 2:0 (16:4 cache, 16:10 inferno), dok je sve-srpsko finale sprečio danski tim Forcebuy koji je uspeo da izađe na kraj sa ekipom Squared – 2:0 (16:11 overpass, 16:3 cbble). U velikom finalu i borbi za nagradu od 3,000$, dominaciju je potvrdio tim iz Srbije koji predstavlja rusku organizaciju. Binary Dragonsi su na krilima izuzetnog Nemanje “huNter” Kovača (43 fraga, 1.34 rejting) savladali Forcebuy sa 2:0, prvo na train-u prilično ubedljivo sa 16:4, a zatim i na cbble-u, sa 16:11 i tako potvrdili da su u ovom delu Evrope nerešiva enigma za većinu protivnika.  Ovo je bio treći uzastopni trofej za tim Binary Dragons i to samo za dva meseca, koliko brane boje svoje nove organizacije.

Foto : Binary Dragons FB

 

Komentari