Nastavljaju se transferi širom sveta : “Calyx” potpisao za Space Soldierse

Nastavljaju se promene širom sveta na CS:GO sceni. Promena je zahvatila i tursku organizaciju Space Soldiers koja je potpisala ugovor sa bivšom mladom zvezdom drugog  najboljeg turskog tima, ekipe DarkPassage – Bugrom “Calyx” Arkinom. 

Turski tim DarkPassage verovatno je posle Space Soldiersa drugi najbolji tim u Turskoj. Prva zvezda tog tima je upravo pomenuti Bugra Arkin, koji blista već sada sa svojih 18 godina. Međutim nakon što su igrači DarkPassage napravili svoj najveći uspeh plasmanom u četvrtfinale WESG turnira, taj tim nije produžio ugovor sa svojom organizacijom pa su igrači postali slobodni u izboru sredine.

Ovo će biti velika stvar za tim Džana “XANTARES” Dortkardeša s obzirom da je dolaskom “Calyx”-a ovaj tim praktično postao turska reprezentacija. Upravo su ovih pet momaka zauzeli vrh sveta u Beogradu pobedom u finalu nad čudesnom Argentinom.

Interesantno, turski tim sada ima čak šest igrača u svom sastavu ali neće otpustiti nijednog igrača, već će trener tog tima odlučivati kojih će pet igrača koristiti.

Trenutni sastav ekipe Space Soldiers :

Ismaildžan “XANTARES” Dortkardeš

Čagataj “DESPE” Sedef

Engin “MAJ3R” Kupeli

Angin “paz” Karahoca

Engin “ngiN” Kor

Bugra “Calyx” Arkin

Foto : hltv.org

 

Komentari