NaVi – mašina koja melje bez milosti! Dominatni Natus Vincere uništio SK Gaming u Atlanti, NaVi ide u četvrtfinale!

Pazite se, ovaj Natus Vincere ide do kraja! Kakav performans kaznene ekspedicije sa istoka Evrope. Natus Vincere je totalno razbio vladajućeg šampiona na mapi dust2! Od Brazilaca ni dugmići nisu ostali u prašini dust2. Kakva partija, kakva magija, da li je ovaj Natus Vincere spreman za titulu? NaVi ide u četvrtfinale. SK Gaming je dobio prave packe u Atlanti i to čini se na vreme, kako bi mogli da isprave svoje greške. I kakva partija ruskog igrača Egora “flamie” Vasiljeva!

ELEAGUE Major Atlanta 2017 – 3.runda

SK Gaming  3:16 Natus Vincere

Mapa : de_dust2

MVP meča : Egor “flamie” Vaslijev 26, ADR 143.3, rejting 2.23

SK Gaming

Gabrijel „FalleN“ Toledo 4

Marselo „coldzera“ David 15

Fernando „fer“ Alvarenga  5

Epitacio „TACO“ Pesoa 7

Rikardo „fox“ Pačeko 15

Natus Vincere

Denis „seized“ Kostin  9

Egor „flamie“ Vasiljev 26

Ladislav „GuardiaN“ Kovač 10

Ioan „Edward“ Sukhariev 15

Aleksandr „s1mple“ Kostiljev 21

Super derbi je ispunio očekivanja – pa dobro, bar onima sa žuto-crne strane. Kakve packe je dobio dvostruki uzastopni Major šampion u Atlanti. Ruku na srce, igraju sa zamenom, a i ovaj Natus Vincere, sa “s1mple”-om u sastavu je prava kaznena ekspedicija! U tri meča tim sa istoka Evrope je izgubio samo 12 rundi!

“Rođeni pobednici” kada krenu na CT strani, razbijaju protivnika. Natus Vincere je od starta krenuo silovito. Bez milosti su igrači Natus Vincere igrali protiv vladajućeg šampiona. Već na startu imali su prednost od 5:1. Aleksandr “s1mple” Kostiljev i Egor “flamie” Vasiljev kažnjavali su protivnika na svakom koraku. Ladislav “GuardiaN” Kovač sa AWP-om nije dao prostora Brazilcima za bilo kakav manevar, a “Edward” i “seized” su odrađivali svoje zadatke perfektno. SK Gaming nije znao kako da napadne, a dva puta je “FalleN” ostao potpuno sam i morao da sačuva AWP. NaVi je do kraja poluvremena imao 12:3 prednost.

SK Gaming je dobro otvorio rundu pištolja pošto je izmena sa portugalskim pasošem, Rikardo “fox” Pačeko napravio dva fraga, ali ni prednost 5na3 nije bila dovoljna Brazilcima, tako da je kaznena ekspedicija u žuto-crnom prelomila meč u svoju korist. Odmah su branioci titule išli force-buy pošto više nisu imali šta da čekaju, ali im se i to obilo u glavu pa je Natus Vincere stigao do velike pobede – i to na kakav način – 16:3! Totalna dominacija! Sve vam je jasno kad je Gabrijel “FalleN” Toledo imao samo četiri fraga za 19 rundi!

Navikli smo od NaVi-a da igra jako dobro u grupnoj fazi Majora, ali da ovako samelju ekipu koja je takođe u prethodna dva dana dominirala, to nismo očekivali. SK Gaming je dobio opomenu na vreme. Juče su uspeli, herojski, da se povrate protiv FaZe-a, ali moraće to mnogo bolje ukoliko žele da napadnu het-trik u Atlanti.

ELEAGUE Major Atlanta 2017 – 3.runda, rezultati : 

Fnatic 16:11 mousesports (dust2)

GODSENT 3:16 EnVyUs (cache)

North 19:15 HellRaisers (mirage)

Gambit 10:16 Virtus.pro (train)

Astralis 16:5 G2 Esports (train)

SK Gaming 3:16 Natus Vincere (dust2)

Raspored mečeva : 

U toku : Liquid – FaZe

00:45 FlipSid3 – OpTic Gaming

Foto: hltv.org

 

Komentari