Nešto je moralo da se promeni kod “nindži” – “pyth” na klupu, stiže “draken”!

Nešto je bilo trulo među “nindžama” i nešto je moralo da se promeni! Posle katastrofalnih par meseci, švedski tim Ninjas in Pyjamas odlučio je da napravi promenu u sastavu pošto su iz ekipe Epsilon doveli Vilijama “draken” Sundina.

Mladi Šveđanin će u sastavu “nindži” zameniti Jakoba “pyth” Mourujarvija. Mourujarvi će ipak, ostati u timu kao rezervni igrač. Iz NiP-a poručuju da se nadaju da će “pyth”-a u skorijoj budućnosti ponovo videti u sastavu. Ovakva odluka ne čudi s obzirom na loše rezultate švedskog tima još od turnira u Ouklendu, što je bio poslednji čudesni performans “nindži” pošto su u zalivu San Franciska stigli do trofeja. Nakon toga, NiP je išao samo silaznom putanjom, pošto je između ostalog propustio ELEAGUE Major,a to je bio prvi put da su “nindže u pidžami” propustile najveću CS:GO smotru.

Što se tiče Vilijama “draken” Sundina, ovaj momak se istakao dobrim igrama u ekipi Cringe Gods, sa kojima je igrao i Minor turnir koji je služio kao kvalifikacioni za MLG Kolumbus. Uskoro je ekipu Cringe Gods pokupio Epsilon, a “draken” je u tom timu stigao do još većih uspeha, pošto je igrao četvrtfinale na turniru ESWC kao i WESG, a osvojilo je i WCA pošto je u finalu njegov tim pobedio VG.CyberZen.

NiP-u je potrebna magija. Videćemo da li je “draken” ima.

Foto : hltv.org

 

Komentari