“Nexa” na korak od odmetnika – čeka se viza! Renegadesi dovode srpskog supertalenta!

Samo viza deli srpskog vunderkida od potpisa za australijski tim Renegades! 

Uvećava se srpska kolonija u Australiji! Američko-australijska organizacija Renegades planira da dovede 19-godišnjeg Nemanju “nexa” Isakovića u tim. Naime, tim koji trenira Aleksandar “kassad” Trifunović,  u prethodnih par nedelja igrao je sa Šveđaninom u timu kao zamenom. U pitanju je Simon “atter” Aterstam koji je zamenio Rikija “Rickeh” Malholanda, koji je početkom marta napustio “odmetnike” i potpisao za Counter Logic Gaming.

Potvrda o transferu nije ozvaničena od strane australijskog tima, s obzirom da na putu stoji prepreka – viza. 19-godišnji “nexa” bi trebao pri dobijanju vize da potpiše ugovor sa Renegadesima i otputuje u Detroit, gde se nalazi gaming kuća ovog tima.

Iako je ova vest prava bomba, ipak ljudi koji prate ovu predivnu igru sigurno se neće začuditi, jer znaju o kakvom se igraču radi. Mladi Isaković pravi je supertalenat, a gotovo sigurno među “odmetnike” stiže na predlog Aleksandra “kassad” Trifunovića, koji je upoznat sa Nemanjinim kvalitetom i talentom. Kada na sve to dodate da ovakav biser sa Balkana nije viđen još od Nikole “NiKo”-a Kovača, jasna vam je odluka Renegadesa.

Isaković bi trebalo da debituje na LAN turniru početkom maja, kada Renegadesi nastupaju na turniru IEM Sidnej. U međuvremenu okušaće se i u ESL Pro Ligi, gde “odmetnici” imaju skor 3-6 u petoj sezoni najjače profesionalne lige na svetu.

Komentari