nooky se vraća u Planetkey Dynamics

Nekadašnji član mousesports-a Ande “nooky” Utesch objavio je svoj povratak u Planetkey Dynamics-ov nov tim.

29-ogodišnji igrač, koji se proslavio na CS:Source sceni sa timom mTw, povukao se iz CS:GO scene u decembru 2014, kada je otišao iz mousesports-a i povukao se sa gejming scene da bi se posvetio drugim stvarima.

U ovoj avanturi pridružiće mu se još jedan nekadašnji igrač mTw-a, Patrick ‘’KRAEUTERHUMPEN’’ Jakobi, koji je jedno vreme igrao za BLUEJAYS-e nakon što je napustio Alternate.

Sa druge strane, ostala 3 člana Planetkey-a su Simon ‘’pAn’’ Schumaher, Marcel ‘’rAx’’ Klenner and Bahadir ‘’j1n’’ Dilbas, koji su se sastali nakon što su bili deo Gamerdesk’s-a početkom 2015. godine

’’Drago mi je što smo našli jaku organizaciju poput Planetkey-ove,’’ Jakobi je rekao za Planetkey-ov sajt. ’’Mislim da imamo dobar spoj u ovom timu .

’’Međusobno se jako dugo poznajemo i razumemo jedni druge veoma dobro. Svi smo ovde iskusni igrači, naročito Andre i ja, i tu činjenicu ćemo upotrebiti da povećamo svoj potencijal.

’’Veliko hvala organizaciji Planetkey što nam je dala šansu da ih predstavljamo. Nadamo se da ćemo im ispuniti očekivanja.’’

Planetkey-ov CS:GO tim trenutno čine:

Ande “nooky” Utesch
Patrick “KRAEUTERHUMPENK Jakobi
Simon “pAn” Schumaher
Marcel “rAx” Klenner
Bahadir “j1n” Dilbas

Komentari