Novi update : Stigli novi skinovi kao i “low ammo” zvuk – da li je ovo pametna odluka Valve-a?

Valve je izbacio novi CS:GO update, verzija 1.35.3.7, koja donosi bitne promene zvuka koji će uticati na takmičarski deo CS:GO sveta, novi skinovi za noževe kao i promene u Prime match-making-u. Posle novih zvučnih promena, vrlo je moguće da ćemo manje gledati “ninja defuse”-a, a odluka da se ubaci “low ammo” zvuk više je nego kontraverzna.

Došlo je do promene zvukova pušaka Negev, M249 i Mag7. Promenjen je i zvuk smoke granate, tako da je početni zvuk dosta tiši i zbog toga će biti teže zamaskirati defuse. Uz to, dodat je i zvuk za trenutak kada dim počinje da nestaje. To gotovo sigurno znači manje “ninja defuse”-a.

Ipak najkontraverzniji dodatak je takozvani “low ammo” zvuk – ovo je zvuk koji mogu da čuju svi igrači u blizini, i naravno kao što mu samo ime kaže, čuje se onda kada igrač ima malo metaka u šaržeru. Nema sumnje da će ovo dosta uticati na igru i pitanje je da li je ovo uopšte pametna odluka Valve-a?. Inače ovo je samo jedna od nadolazećih promena zvuka, a narednu treba očekivati već u narednim nedeljama.

Što se tiče skinova, dodat je “Gamma” case koji donosi 6 novih skinova za noževe.

Komentari