Počele prijave za profesionalnu CS:GO ligu Srbije

Organizacija i eSport udruženje Electronic frag, poznatiji kao E-frag počinje sa realizacijom profesionalne domaće lige u Counter-Strike Global Offensive-u. Pobednik takmičenja predstavljaće Srbiju na takmičenju u Indoneziji.

Liga je napravljena sa cilje da se podigne domaća Counter Strike scena na viši nivo, poput svetskih liga Poljske, Danske, Švedske, Rusije, SAD-a itd. Takva pro liga dala bi šansu mladim igračima da pokažu svoj talenat, isto važi i za timove. Možda se baš neki od njih sutra nađu u samom vrhu esporta.

Liga startuje kvalifikacionim mečevima, a planirano je da se celokupno takmičenje završi do 9.juna. Posle kvalifikacija  12  kvalifkovanih timova igraće u prvoj sezoni CS:GO Lige Srbije po sistemu svako sa svakim (round-robin). Očekuje se više od 240 sati direktnog prenosa na zvaničnom e-Frag kanalu (www.azubu.tv/efragtv), nagradni fond od preko 100.000 dinara i veliki broj robih nagrada.

Svi ljubitelji CS:Go-a imaće priliku da prate mečeve prve lige u direktnom prenosu emitovanom iz novog studija, specijalno dizajniranom za ovu namenu i koji će, svakako, biti jedinstven u ovom delu Evrope. Sama završnica turnira će pored prenosa, biti otvorena i za posetioce. Pravo učešća imaju timovi sa područja teritorije Republike Srbije.

Prijavi svoj tim za kvalifikacije:

Kvalifikacije #1
Kvalifikacije #2 
Kvalifikacije #3

Učešće je besplatno, nema pozvanih ekipa
Neograniceni broj slotova za kvalifikacije (3x po 4 slota iz kvalifikacija).

Nagradni fond:
1. 64, 500 RSD + robne nagrade
2. 32, 150 RSD + robne nagrade
3. 10, 700 RSD + robne nagrade
4. Robne nagrade

Komentari