Posle “peacemaker”-a, i “HiKo” napustio OpTic Gaming

Nižu se problemi za OpTic Gaming! “Pukotina” u “Zelenom Zidu” se pojavila nakon odlaska Luisa “peacemaker” Tadeua, a sada se proširila, jer je tim napustio Spenser “HiKo” Martin!

Iskusni 27-godišnji američki igrač Spenser “HiKo” Martin, ipak neće u daljoj budućnost braniti boje “Zelenog Zida”, pošto je odlučio da pođe putem sada već bivšeg trenera Luisa “peacemaker” Tadeua, koji je pre samo par dana napustio OpTic Gaming.

Iako je OpTic Gaming imao skoro pa bajkovit kraj godine,  s obzirom da su osvojili ELEAGUE i igrali finale druge sezone ECS – problemi nastavljaju da se nižu nakon katastrofalnog izdanja na ELEAGUE Majoru u Atlanti gde nisu uspeli da prođu grupnu fazu. Tim je prvo napustio dugogodišnji IGL, Peter “stanislaw” Jarguz, a zatim  su dovedeni “peacemaker” za trenera i “HiKo” kao Jarguzova zamena, međutim saradanja sa pomenutim dvojcem nije dugo potrajala.

OpTic Gaming nije ni imao rezultate sa “HiKo”-om u timu. I u Las Vegasu i u Katovicama, tim je ispadao u grupnoj fazi. OpTic još uvek nije objavio ko će zameniti Martina u startnoj postavi.

Foto: hltv.org

Komentari