Postani deo portala CS-GO.RS

Jedna igra 1999. godine, prvobitno zasnovana kao modifikacija za mitski Half-Life, pojavila se na našim mašinama. Nije joj trebalo mnogo da pronađe mesto i u našoj “mašini” koja kuca svaki dan. Counter-Strike prošao je kroz mnoge faze (Condition Zero, Source, Neo) da bi na kraju dostigao “savršenstvo”. Istina je, možda će se fanovi nekih drugih igara buniti, naljutiti čak,  ali nas niko ne može da ubedi da CS nije “igra nad igrama”.

CS:GO raste iz dana u dan, a i mi sa njim. Ko bi rekao da će od Jonćepinga  (prvog Majora) do danas, CS:GO  dostići ovaj nivo? Dok jedan deo igrača “gine” na mapama, sa druge strane stoje “svedoci” epskih dešavanja. Organizatori turnira, sponzori, admini, gledaoci i mi novinari, oni koji u pisanom obliku za sva vremena ostavljamo utiske sa “bojnog polja” za sadašnje i buduće generacije koje će upravo možda zbog naših tekstova sutra imati želju da postanu deo ove velike mašine – Counter-Strike zajednice.

Volite CS:GO? Želite da budete e-sport novinar? CS:GO je vaš “drugi život” i “kanter” teče vašim venama? Na pravom ste mestu. Pišite volonterski za CS-GO.RS. Prijavite se.

Vaše Ime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Skype (obavezno)

Nešto o sebi (obavezno)

Komentari