Potvrđeno – “fnx” na klupi! Immortalsi žele talentovanog Brazilca iz k1ck eSportsa

Organizacija Immortals potvrdila je glasinu koja se juče pojavila – Linkoln “fnx” Lau odstranjen je iz prvog tima “besmrtnika” posle samo tri meseca.

Nažalost, neprijatno iznenađenje o kojem smo juče pisali ispostavilo se kao tačno. 27-godišnji momak je posle SK Gaminga, sada napustio i Immortalse, iz kako kaže, nepoznatih razloga.

Posle objave organizacije, želeo bih samo da kažem da je ovo bila moja odluka. Razlog zašto napuštam tim ostaće tajna, iz poštovanja prema Immortalsima

Ipak, u objavi organizacije stoji da je razlog Linkolnovog odlaska neslaganje unutar tima, ali se momak koji je do sada dva puta osvajao Major trofej poneo džentlmentski pa nije hteo da dublje zalazi u priču. Za samo tri kratka meseca u dresu “besmrtnika”, “fnx” je pomogao timu da ostvari do sada svoj najveći uspeh, što je plasman u polufinale Intel Extreme Mastersa u Katovicama.

Ali, šta je tu je – život ide dalje, kako za “fnx”-a, koji će sada čekati i razmatrati ponude, tako i za trenera Rafaela “zakk” Fernandesa koji mora da pronađe pravog igrača za “besmrtnike”. Kako piše hltv.org, meta Immortalsa je 18-godišnji talentovani momak iz Brazila i član ekipe k1ck eSports Club – Žoao “horvy” Mateus Rodačinski Horvat. Horvat je već u završnim fazama pregovora sa organizacijom i neko već neko vreme provodi u vežbanju sa ekipom. Ipak, moraće Brazilci da “odreše kesu”, s obzirom da je pod ugovorom sa portugalskom ekipom.

Foto : CyBBet.com

Komentari