s1mple umesto zeus-a u NaVi

Natus Vincere je danas zvanično objavio dolazak Aleksandr “s1mple” Kostyliev-a, koji će zameniti dosadašnjeg kapitena tima Danylo “Zeus” Teslenko-a.

Pre nekoliko nedelja, nakon što je boravku s1mple-a u Liquid timu došao kraj, počele su da se šire glasine među zajednicom u vezi njegovog novog tima, sa Natus Vincere kao najvećim favoritom za to.

Na`Vi danas i zvanično objavio dolazak s1mple-a u njihov tim, kao i to da će zameniti sada već bivšeg kapitena tima Zeus-a.

Zeus je bio deo Natus Vincere tima još od njegovog nastanka u decembru 2009. godine, a posebno su se proslavili u 2010. godini kada su proglašeni timom godine, jer su osvojili sva tri glavna veća takmičenja: WCG, ESWC, IEM IV Global Finals) i još mnoge druge turnire u Counter-Strike 1.6.

U prethodnih nekoliko meseci, Natus Vincere nije uspeo da ponovi neke svoje uspehe sa kraja 2015 i početka 2016. godine, kada su osvojili IEM San José, Dreamhack Leipzig 2016 kao i CounterPit Season 2 Finals.

Njihovi poslednji rezultati uključuju uzeto polufinale na ELEAGUE i još bitnije uzeto 5 do 8 mesto na ESL One Cologne nakon što su bili drugi na prethodna dva glavna takmičenja: MLG Columbus i DreamHack Open Cluj-Napoca.

s1mple je rekao sledeće u vezi sa dolaskom u Natus Vincere:

“Puno sam srećan što sam došao u ovako veliku organizaciju kao što je Natus Vincere, kao i da budem u sastavu tima gde igraju jedni od najboljih igrača na svetu. Uradiću sve što mogu da postignemo velika dostignuća zajedno sa timom”.

Na`Vi sada u sastavu ima:

Ladislav “GuardiaN” Kovács
Denis “seized” Kostin
Egor “flamie” Vasilyev
Ioann “Edward” Sukhariev
Aleksandr “s1mple” Kostyliev

Sergey “starix” Ischuk (trener)

Natus Vincere sada ima mesec dana da se spremi za njihov prvi LAN turnir sa novim sastavom tima a koji će imati nagradni fond od 300.000 dolara. U pitanju je SL i-League Season 2 Finals koji će se održati u Nankingu od 7. do 11. septembra.

Komentari