Saopštenje ekipe EI4 povodom diskvalifikacije

Nakon što je ekipa EI4 diskvalifikovana iz CS:GO lige Srbije, oglasio se Dušan „UNTOUCHED“ Milutinović ispred ekipe EI4.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Pozdrav svima,zeleo bih da kazem sta se desilo u celokupnoj situaciji.

Ekipa je prijavljena u sledecem lineupu: MASiNA, TRiGY, Kostinho, egezekut0r, u međuvremenu je trigy otišao da igra za team1231 umesto d3k1ja a d3k1 je ušao da igra kod nas. U medjuvremenu masina i egzekutor su odlučili da ne igraju ligu sa nama zbog nekih problema, i ja sam odlučio da pozovem dve devojke, kako bi odigrali kup 4fun do kraja i da organizacija nema problema sa našom ekipom, pošto je to bilo dan pred početak lige. U medjuvremenu sam dobio informaciju da devojke ne mogu da igraju turnir, ja sam bio ok sa time i rekao im na privatnom chatu na steamu. Sat vremena pred meč organizacija je objavila saopstenje u kojem je moj tim diskvalifikovan sa turnira a razlog toga jeste taj “sirenje laznih informacija” što uopšte nije istina. Pored toga ostali saigraci iz moje ekipe su dobili ban, iako nemaju veze sa tim. Pred početak meča mi se javio enzopoz na steamu i krenuo da mi pise, ko je šta rekao bla bla bla, ali ni na malo lep nacin, sto me je iznerviralo i gde sam mu napisao u fazonu “da mi ne glumi silu” gde je on napisao sledece “posto si bezobrazan, diskvalifikovani ste”, sto me je jos vise iznerviralo i u afektu sam ga opsovao.

Videćemo kakva će biti odluka organizatora CS:GO Lige Srbije i da li je ova diskvalifikacija njihova finalna odluka, i ukoliko jeste, da li će neko zameniti EI4 ili ih neće menjati uopšte.

Komentari