SL Kijev (raspored, 3.dan) : Francuski supertim protiv preporođenih Brazilaca – G2 protiv SK! “Zeus” protiv “NiKo”-a, NaVi protiv Northa, “nindže” udaraju na VP!

Biće, blago rečeno – vrlo zanimljivo! Objavljeni su parovi treće runde takmičenja u “švajcarskom sistemu” turnira SL i-League StarSeries u Kijevu. Najinteresantniji duel svakako je G2 Esports – SK Gaming gde ćemo videti da li je G2 stvarno francuski supertim ili su se Brazilci vratili u staru formu. 

Prvi će za monitore azijski timovi TyLoo i MVP Project. Jedinstvena prilika za oba tima da zabeleže pobedu, s obzirom da je nerealno očekivati da će se neki od ova dva tima naći u narednoj fazi. Immortalsi će biti apsolutni favoriti protiv kineskog tima UYA, a to im je dobra prilika da osete slast pobede i da se možda “restartuju” i pokušaju da se nekako dokopaju četvrtfinala.

Zatim će uslediti dueli timova koji imaju skor 1-1. Biće interesantno  u duelu Gambita i FaZea. Biće to duel dva vrhunska majstora. Danila “Zeus” Teslenka sa jedne strane, i Nikole “NiKo” Kovača sa druge. Nakon njih će izaći CLG i HellRaisers. Blaga prednost je na strani HellRaisersa, mada je CLG danas bio jako dobar.  Pravi klasik duel imaćemo od 17:30, jer se sastaju dva velikana – NiP i Virtus.pro. Gledaćemo i derbi Skandinavije od 20:30, pošto će fnatic igrati protiv Astralisa.

Sutra ćemo saznati i prve putnike u četvrtfinale. G2 će igrati protiv SK Gaminga za prolaz, dok će Natus Vincere prolaz tražiti protiv Northa, koji je danas savladao zemljake iz Danske i aktuelnog Major šampiona – Astralis.

Raspored mečeva trećeg dana takmičenja : 

10:00 TyLoo – MVP Project

11:30 Immortals – UYA

13:00 Gambit – FaZe

14:30 CLG – HellRaisers

16:00 Natus Vincere – North

17:30 NiP – Virtus.pro

19:00 SK – G2

20:30 fnatic- Astralis

Foto: StarLadder Twitter

Komentari