Stigao novi update i nova mapa – Canals! Promene i na nuke-u, cbble-u i cache-u

Stigao nam je novi CS:GO update, a sa njim i blage promene na mapama kao što su Nuke, Cobblestone i Cache. Popravljen je zvuk granata a dodata je i nova mapa – Canals.

Valve je izbacio novu mapu pod imenom Canals. Radi se o mapi koja podseća stilom na italijanski grad,  ima dva široka otvorena prostora kao i dosta malih unutrašnjih prostorija. Promene je doživeo i model igrača u ekipi terorista pod imenom Phoenix.  Dodat je i novi weapon case. Spectrum case sadrži 17 dizajniranih oružja koja je razvila CS:GO zajednica.

Što se tiče gameplay-a, Valve je unapredio i HRTF zvuke kao i zvuk granate, koja je umela ponekad da se ne čuje kada treba. Razne promene doživele su i standardne CS:GO mape Nuke, Cobblestone, Cache kao i Italy. Mapa de_nuke je pak doživela najuočljivije promene, pošto je radijus eksplozije C4 smanjen sa 500 do 400 jedinica.

Dodate su i dve nove komande kako bi igrači videli gde se nalaze njihovi saigrači i koju opremu imaju – cl_show_team_equipment i cl_teamid_overhead_always. Još uvek se ne zna da li će se ove komande  korisiti tokom takmičenja.

Komentari