Studenti na gejming ispitu – borba za čast univerziteta – prijavi se za Esports Ligu Univerziteta!

Esports u Srbiji nastavlja da se razvija velikom brzinom, a u tom razvoju svakako će joj pomoći novonastali projekat kompanije ASUS i E-fraga – spremite se za Esports Ligu Univerziteta u Beogradu!

Novoosnovana liga nosiće naziv Esports Liga Univerziteta u Beogradu, a skraćeno ima i još bolji naziv – ASUS ELUB.  Studenti beogradskih univerziteta u narednih pet meseci imaće mogućnost da brane čast i ugled svog fakulteta na polju gejminga, a za nas zaljubljenike u pucačke okršaje pet na pet svakako će biti najzanimljivija ona u CS:GO-u. Osim “kanteraških” okršaja, ljubitelji gejminga moći će sve do marta, kada je planirano da prva sezona bude završena, uživaju i u studentskim okršajima u igri Dota 2.

Mečevi ELUB-a igraće se vikednom u Efragovoj gaming areni. Subota je rezervisana za Dotu, a nedelja za “kanter”. Što se tiče CS:GO lige, u njoj će se tokom vikenda igrati ukupno četiri best-of-two meča. Sama činjenica da će ljubitelji ovih gorepomenutih igara tokom naredna četiri meseca moći da gledaju 182 duela između fakulteta govori nam da nas čeka spektakl. Efrag obećava studijsku produkciju na visokom nivou, a mečevi će naravno, kao i uvek, biti strimovani na platformi Twitchtv.

Svaki univerzitet može imati maksimum po dve ekipe za jednu igru, i naravno preduslov je da igrači budu studenti fakulteta kojeg predstavljaju.

Generalni sponzor ove lige je ASUS, a pobednički fakultet dobiće svoju gaming sobu. Prijave su i dalje u toku, i traju do 29.oktobra. Početak lige zakazan za nedelju dana nakon završetka prijava.

Prijavi se, jer ko zna, možda će se dueli gaming univerzitetske lige sutra prepričavati kao košarkaški koledž dueli  Severne Karoline, Djuka, Gonzage…

Svoju ekipu možete prijaviti OVDE!

Komentari