Svi na kolena pred kralja : iNation prosto neprikosnoven i novi je šampion Srbije!

U Srbiji ništa novo! Borili su se svi timovi izazivači hrabro i svim snagama da sruše tim iNation, ali momci iz ekipe “zaražene nacije” odoleli su svim napadima i trijumfom na završnom turniru Lige Srbije u CS:GO potvrdili da su apsolutno neprikosnoveni na prostoru Srbije. U velikom finalu pao je najveći rival za trofej, GamePub, a iNation je u tom best-of-five meču slavio sa 3:0. Dobili smo novog šampiona Srbije – a to je iNation neprikosnoveni!

Finale CS:GO Lige Srbije, Igraonica KGB e-sports kod Vukovog spomenika :

iNation 3:0 GamePub

(16:7 de_cache, 16:12 de_train)

iNation : LETN1 50, DJOXSiC 48, SoLo 31, YNk 33, emi 37

GamePub : nexa 42, huNter 28, juricM 27, dav1d1 31, SHEV 27

*iNation imao je 1:0 prednost po defaultu, jer je došao iz gornjeg kostura

Prvo polufinale odigrali su GamePub i faithIN. GamePub je potvrdio zašto je bio broj jedan u ligaškom delu, pa su nastavili putem gornjeg kostura nakon pobede od 2:0 (16:5 mirage,16:12 cache) a faithIN poslali u donji kostur. Drugo polufinale najavili smo kao pravi spektakl. Momci iz ekipe TEAM 1231 potvrdili su i zašto. iNation nije mogao da odgovori na njihovu igru na cbble-u, pa je TEAM 1231 poveo sa 1:0. Usledio je pravi blickrig iNation-a koji je odgovorio brutalnom pobedom na mirage-u od 16:2, a i na cache-u nije bilo puno zadržavanja – bilo je 16:5 za iNation koji je otišao u meč pobednika, a u donji kostur TEAM 1231.

Screenshot_1TEAM 1231 preživeo je okršaj gubitnika polufinala i ostao u životu. Slavili su 16:11 na overpass-u protiv faithIN-a koji nije imao svoj dan i posle dva poraza završio takmičenje na završnom turniru.  Ubrzo im se i TEAM 1231 pridružio posle borbe sa GamePub-om, koji je u finalu pobednika polufinala izgubio od iNation-a sa 2:0. U duelu koji je odlučivao o putniku u finale turnira, GamePub slavio je 16:10 protiv TEAM 1231 na cbble-u.

iNation je imao automatski prednost od 1:0 u bo5 meču jer su došli iz gornjeg kostura. GamePub jednostavno nije mogao protiv izuzetno raspoloženog i dobrog iNation-a. Bilo je na startu cache-a 2:2, ali je iNation vezao 10 osvojenih rundi zaredom i ubrzo je bilo 12:3 na poluvremenu. GamePub je u drugo poluvreme ušao bolje, vezao 4 runde, ali posle toga iNation preuzima palicu i dobija cache rezultatom 16:7 i stiže na korak od trofeja. Usledila je mapa na kojem je GamePub morao da pobedi kako bi ostao u životu, i shodno tome poveli su sa 3:0. Ipak, u narednih 12 rundi, iNation-u je pripalo čak 11, pa se na poluvreme otišlo rezultatom 11:4. Druga runda pištolja pripala je GamePub-u, ali su prednost ispustili već u sledećoj rundi. iNation je stigao do 15:6, a GamePub je krenuo u povratak otpisanih ali uspeo samo da dođe do brojke od 12 osvojenih rundi, da bi iNation ipak uzeo tu jednu potrebnu za trijumf. 3:0 u finalu bilo je više nego dovoljno za krunisanje novog šampiona Srbije u CS:GO-u.

Komentari