Talentovani Estonac pronašao tim – “ropz” novi igrač mousesports-a!

Polako se navikava nemačka organizacija na život bez Nikole “NiKo” Kovača, pa sada mora da pazi na budućnost. Zalog za budućnost im je estonski vunderkid, Robin “ropz” Kool.

Talentovani Estonac gradio je svoje ime i reputaciju kroz FACEIT i FPL, i tamo je privukao pažnju kako igrača, tako i organizacija. Veliku nadu estonskog “kantera” kaparisao je nemački tim mousesports.

Foto: mousesports.com

Za ovog momka su čak i bivši igrač mousesportsa, Nikola “NiKo” Kovač, kao i igrač fnatica Denis “dennis” Edman rekli da je  veliki talenat i da ima ogroman potencijal da postane vrhunski igrač.  Sada ima lepu priliku da se pokaže na velikoj sceni, a već je odigrao svoj debitanski meč i bio najbolji u porazu mouza od ekipe G2 16:10 na mapi cobblestone u okviru pete sezone ESL Pro Lige. Imao je učinak od 26 fragova, ADR 92.6 i rejting od 1.37.

17-godišnji Estonac u timu mouza zameniće dugogodišnjeg člana te ekipe, Tima “spiidi” Rihtera koji će posle par loših meseci na “klupu”. On je i dalje pod ugovorom sa organizacijom, a videćemo koliko će dugo još ostati njen član.

Foto : mousesports.com

Komentari