Uber je novi igrač compLexity-a

Severnoamerički tim compLexity napravio je izmenu u svom sastavu, tako što je uvrstio u svoje redove Michael ‘Uber’ Stapells, prethodno člana Selfless tima, umesto Joshua ‘sancz’ Ballenger.

Američka organizacija compLexity preduzela je, najbolje rečeno, radikalan pristup menjanju
članova svog tima u ranoj polovini 2016. godine, sa višestruko izmena u sastavu svog tima pre početka ELEAGUE Season 1.

U Grupi F u vrednosti od 1,4 miliona dolara, compLexity je u grupnoj fazi imao rezultat 1-5 (pobedivši Gambit rezultatom 16:14) ali nisu uspeli da prođu preostali deo takmičenja jer su izgubili u grupnom polufinalu u mečevima 0-2 od strane EnVyUs. compLexity se takođe takmičio i u iBP Summer Invitational gde su izašli na 5-8 mesta nakon poraza od Selfless na početnim četvrtfinalima.

Zanimljivo, najnoviji član sastava compLexity jeste sada već bivši igrač Selfless tima, Michael ‘Uber’ Stapells, koji je napustio sastav Selfless tima krajem maja ove godine.

compLexity je i zvanično predstavio potpisivanje 19-godišnjeg Stapells-a, koji će zameniti Joshua “sancz” Ballenger-a, koji će od sada služiti kao zamena dok ne nađe novi tim.

Trener tima, Matt “Warden” Dickens rekao je sledeće u vezi predstavljanja Stapells-a:

“Oduševljen sam što mogu poželeti dobrodošlicu Michael-u u naš tim. Imati pet igrača koji će živeti u timskoj kući je bio moj prioritet, jer sam siguran da će to uticati da naš tim postigne novi nivo u saradnji i komunikaciji. Nadam se da ćemo ubrzo videti Michael-a ovde kod nas u Teksasu”.

Ovako sada izgleda sastav compLexity-a:
Shawn “witmer” Taylor
Rory “dephh” Jackson
Kia “Surreal” Man
Bradley “androidx23” Fodor
Michael “Uber” Stapells

Joshua “sancz” Ballenger (zamena)
Matt “Warden” Dickens (coach)

Foto: HLTV.org

Komentari