Vraća se “nestašni dečko”iz Francuske – “KQLY” na probi u Vexed Gamingu

Vraća se “nestašni dečko” iz Francuske – Hovik “KQLY” Tovmasian pridružio se ekipi Vexed Gaming i tamo će biti na probi tokom ESL šampionata Francuske, objavila je danas francuska organizacija. 

26-godišnji momak iz Francuske vraća se profesionalnim obavezama u CS-u i to prvi put još od novembra 2014.godine, kada je dobio VAC ban, samo par dana pred početak DH Winter Major turnira u Jonćepingu.  Prošlog meseca je Tovmasian izrazio želju za povratkom, nakon što je ESL doneo odluku da igrači koji su bili suspendovani za period duži od dve godine, mogu da se vrate igranju, kao i da mogu da učestvuju u svim njihovim turnirima, uključujući Intel Extreme Masterse i ESL Pro ligu.

“KQLY” će u Vexedu zameniti Pedra “AlluM3tt3” Moraisa i ponovo će u timu igrati zajedno sa Pjerom “NpK” Henkinetom. Njih dvojica su zajedno igrali u CS:Source timovima PyRoGEN i eXtensive. Priliku da debituje imaće već sutra pošto počinje ESL šampionat Francuske, koji će trajati do 15.juna. Učestvuje osam ekipa, a četiri najbolja igraće LAN finale, dok je nagradni fond 15,000 €.

Foto: Vexed Gaming Twitter

Komentari