Winterfox dovodi hades-a, desi odlazi

Winterfox je napravio promenu u sastavu tima dovevši Warren ”hades” Rettich-a na mesto nekadašnjeg igrača Dereka ”desi” Branchena.

Winterfox je započet kao projekat koji su organizovali Švedski igrači Jacob ”pyth” Mourujärvi i Jonatan ”Devilwalk” Lundberg, zajedno sa nekim bivšim igračima Luminosity-ja i Mythic-a iz 2015, kojima su se kasnije pridružila još 2 igrača, Kyle ”flowsicK” Mendez i Derek ”desi”  Branchen, koji su popunili lineup.

Tim je imao seriju osrednjih rezultata, kao što su 7-8. mesto na iBUYPOWER Kupu, 7-8. mesto na RGN Pro Series Championship-u, i verovatno najveći neuspeh bile su propale kvalifikacije za Major, kada su na American Minor turniru uzeli 3-4. mesto.

Winterfox ipak je uspeo da se održi u drugoj sezoni ESL Pro Lige, na tabeli su trenutno na 8. mestu, i spremni su da izbegnu borbu za opstanak koju će igrati najlošija 3 tima.

Pored navedenih neuspeha tima, u želji da stvore bolju vezu u timu, organizacija je bila primorana da objavi da Branchen odlazi, a ta odluka bila je očigledno obostrana.

Winterfox je poželeo dobrodošlicu Warrenu ”hades” Rettichu, koji se proslavio igrajući po manjim Američkim timovima, koji su bili kratkog daha. U novom sastavu opet su se našli stari saigrači, ”LeX” i ”anger”, koji su zajedno igrali u Mythic-u u 2015. godini.

Winterfox sada ima ovakav lineup:
Alexander “LeX” Deily
David “Xp3” Garrido
Todd “anger” Williams
Kyle “flowsicK” Mendez
Warren “hades” Rettich.

Foto: hltv.org

Komentari