Ženska ekipa Go2Kitchen menja diskvalifikovanu ekipu EI4

Nakon što je ekipa EI4 diskvalifikovana iz CS:GO lige Srbije organizacije Electronic Frag se ograsila sa novim saopštenjem u kome navodi da će umesto ekipe EI4 igrati ženska ekipa Go2Kitchen.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Dragi fanovi CS:GO u Srbiji donosimo vam nove informacije u vezi incidenta koji se pre par dana dogodio u CS:GO Ligi Srbije.

Nakon sprovedene opsezne istrage i razgovora sa svim umesanim stranama u incidentu E-Frag je odlucio da smanji kaznu za ekipu EI4 i evo kakav je konacni rasplet dogadjaja.

Igrac Untouched je permanentno banovan sa svih E-Fragovih takmicenja, dok je ostatak EI4 (d3k1, panic, kostinho i rema) diskvalifikovan iz lige, ali sklonjen im je ban, tako da ce u buducnosti moci da ucestvuju kako u novoj sezoni lige, tako i u ostalim takmicenjima u organizaciji E-Fraga.

Njih ce u ligi ove sezone zameniti upravo ekipa sacinjena iskljucivo od zenskih clanova, da bi dokazali da su zaista svi dobrodosli u nasim takmicenjima i da ne pravimo nikakvu razliku i diskriminaciju, tim se zove Go2Kitchen a cine ga:

Aleksandra ‘ ALE ‘ Milutinović
Sanja ‘S4nj1ca’ Ilić
Katarina ‘ Ami’ Milošević
Milica ‘Forserka’ Ćirić
Valentina ‘tEENa[BK]’ Mitić

Mi im zelimo srdacnu dobrodoslicu u takmicenju, i nadamo se da cemo nakon ovoga moci da se okrenemo vedrijim temama kada je sama liga u pitanju.

Nadamo se da će devojke pružiti dobre partije i da će dokazati da ne igraju bez razloga CS:GO ligu Srbije.

Komentari